2011. július 23., szombat

On the way home!

 

Az ok, amiért hetek óta nem került fel új bejegyzés a blogomra, nem más, minthogy úton vagyok hazafele! Noha ez egy hosszú út lesz, augusztus 22 körül már megérkezek az isteni kajákat előállító kis országomba.

Egyébként épp a sri lankai földeket tapossuk Csabával már 10 napja. Igen nagy élmény, kultúrsokk. Épp a közepén vagyunk ennek a Magyarországnyi szigetnek, Kandy nevű városban. Tegnap előtt valami feledhetetlen élményben volt részünk: talán az 5 leggyönyörűbb hely egyikén jártunk, amit az egy év alatt láttunk, a hely neve Sigiriya, ha akartok, keressetek rá!

Ha végre megkapjuk a vízumot Indiába (nem volt egyszerű, erről majd később), akkor 28-án környékén megyünk is Indiába. Mellesleg azon a napon leszek pont egy éve távol Hángáriá-tól (ahogy a sri lankaiak mondanák…) Szűk két hetünk lesz úgyhogy sietős lesz a menet. Augusztus 9-én repülünk Ukrajnába, ahol beugrunk a Khazan Trip nevű fesztiválra Szimferopol közelében. Mellesleg aki kedvet kapna ahhoz, hogy több ezer emberrel együtt a tengerparton táncoljon éjjel-nappal, netán dús keblű, szőke, orosz leányzókkal ropná együtt, akik vannak olyan kedvesek és gyakran megválnak bikinijük felső részétől, esetleg szimpatikus, arany barnára szolizott, erősen kipattiontott úriemberekkel taposná a homokot, vagy esetleg csak szeretné a társaságunkat élvezni ezen a nagyszabású fesztiválon, nos az ne habozzon írni nekünk, mi augusztus 10-től ott leszünk!

Most pedig megyünk biciklizni egy tó körül- állítólag arra van a templom is. Jelentkezem amilyen gyakran csak tudok, sok időm sajnos nincs most, otthon majd pótolom a maradék élményről szóló beszámolókat- amiből nem lesz hiány.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése