2010. augusztus 5., csütörtök

Dzsungeltema

Ma egesz nap robogoztunk,kivetelesen sikerult vegre normalis idoben felkelni. Vegigrobogoztuk az egesz szigetet, tovabbra is nehez leirni az elmenyt.
Probaltunk elefantoglasra (sajat szo) alkalmas kiszolgalo helyseget talalni, de mire talatunk egyet bezart, ugyhogy az holnap kerul sorra, mi elott visszaterunk Bangkokba, hogy majd szombaton tovarepuljunk Kuala-lumpurba.
Hosszas keresgeles utan ma talaltunk egy nem fizetos vizeset, azaz nem akartak legobolni rolunk 200Bahtot :P Viszont a viseses igy is megkerte az arat; tulajdon keppen egy dzsungelen kellett atvagnunk, hogy eljussunk oda es remek felmeztelen kepeket csinalhassunk a toveben. Kepek lesznek majd, ha Kuala-lumpurba erunk, itt nem eleg gyors a net hozza, hogy feltoltsem oket.

Vegre viszont normalis thaiokkal lehet itt talalkozni, megcsappant a kurvamennyiseg es baratsagos kis teremtmenyek fogadnak mindenhol, tenyleg mosolyognak, bar nemtudjuk eldonteni, hogy azert, mert feher a borunk vagy mert tenyleg kedvesek :P Ami viszont elkepesztoen idegesito, hogy alig talalni olyat, aki a legminimalisabb szinten tud angolul. Igy nagyon nehez informalodni barmirol is.

Nem varatott sokaig magara az elso talalkozas az osellenseggel, a kigyoval sem :P Ugyanis kiderult, azert vannak colopokon a hazaink es azert van mindenhol kutya, hogy elijessze a kb 1.5, 2 meteres, szurkes-feketes undormanyokat... Ezt a csodas elolenyt ma sikerult megszemlelnem motorozas kozben, epp haladt at az uttesten,rettenetesen idetlen mozgassal. Sajnos a szembe savban haladt, igy nem tudtam athajtani rajta... :P

Remelem hetvegen lesz idom vegre es beszamolhatok a Bangkoki elmenyeimrol is, meg kivalogatom a jobbakat a mostanra szamszerusitve kozel 2000-es darabszamra duzzadt kepallomanyombol :P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése