2011. május 11., szerda

Csökkent a Balira telepített magyar kolónia létszáma!

 

A tegnapi napon sajnos egy nem túl szívmelengető esemény történt, mikor is Balázs, Lili, valamint Dávid is elhagyta az istenek szigetét. Ez most nem kisebb- nagyobb túra lesz, sajnos már nem jönnek vissza itt tartózkodásom idejéig. Szomorú ez, viszont előbb- utóbb mindannyiunknak haza kell menni. Bár Balázs még nem haza indult, hiszen Kuala Lumpurban próbál meg munkát találni (vagyis ott próbálja meg a gyakorlatát megszerezni a diplomához), valamint Dávid egyelőre Malajziában csap egy hosszabb városnézős- dzsungeltémázós túrát, mi előtt Kínába utazna, hogy felelevenítse a rég használt kínai nyelvtudományát; még így is valószínűbb, hogy hamarabb érnek vissza a kis Kárpát- medencébe, mint én. Nem kizárt ugyan, hogy a hazautazásom során pár napra megálljak KL-ben, mi előtt Indiába utaznék, így még meglehet, hogy Balázsékkal össze fogok futni (amennyiben ott maradnak addig), Dáviddal viszont már csak otthon, a WELCOME! bulin fogok találkozni… Nagy élmény volt veletek kalandozni, sok közös emléket gyűjtöttünk! Vigyázzatok magatokra és olvassátok rendszeresen az e-mailjeiteket, mert a heti favicc- hírlevél nem marad el! :)

IMG_4357

Dávid és az ubudi rizsföldek

100_0017

Balázs és Lili útban a reptér fele: tegnap 11 fele…

100_0013

 

Minden esetre a kalandok azért még folytatódnak, azt hiszem még nem számoltam be róla, hogy két hónapja bővült a magyar kolónia Danival, aki szeptemberben az egyeteme megkezdése előtt kiugrott ide egy fél évre, hogy elsajátítsa a szörfözés tudományát, így most ketten hajszoljuk az élményeket (és mostanában a hullámokat is), amíg vissza nem tér Ausztráliából Csaba. Mellesleg születőben van a haza út terve is: minek után Dani hamarabb itt fog hagyni minket, július 11-én, így Csabával fogunk belevágni a haza vezető élménytengerbe, könnyen megeshet Szumátra meglátogatása KL, Sri Lanka és India előtt. Nepálba is szerettünk volna elnézni, de nem tudom, hogy a zűrös helyzet lecsillapodik- e akkorra. Majd kiderül; előre látható érkezés Augusztus 10.- e környékére tehető!

1 megjegyzés:

  1. :) Egyelőre elég zavaros a helyzetünk KL-ben, de majd kiderül mi lesz :D Vigyázz magadra te is, meg ha feljössz facebookra este mesélek vicceseket :D A favicc hírleveles dolog meg vicc vagy komoly? viccnek kicsit erős volt....

    VálaszTörlés